Real Field Meal

Houdbare maaltijden uit Noorwegen

Lees meer
  • Achteraf Betalen !! (gratis)
  • Gratis verzending boven de €100 in Nederland en België !!
  • 30 dagen Bedenktijd
Real Field Meal

U kunt volledige rantsoenen of enkelverpakkingen van onze gevarieerde ontbijt- en hoofdmaaltijden bestellen. Al onze hoofdmaaltijden zijn 5 jaar houdbaar na de productiedatum. De meeste toebehoren bij onze rantsoenen zijn ook te koop en hebben een houdbaarheid van ten minste 2 jaar. REAL Field Meal wordt hoofdzakelijk bereid uit Noorse, verse ingrediënten die voorzichtig zijn verwerkt in een zelfontwikkeld droogproces. Dit proces zorgt ervoor dat de natuurlijke smaak, aroma’s, uiterlijk en voedingsstoffen in de gerechten worden bewaard. Al onze gerechten worden bereid op basis van de aanbevelingen van de overheid wat betreft voeding en voedingsstoffen.

Ons gevarieerde assortiment omvat op het moment vele lactose- en glutenvrije gerechten. Veilige voeding is voor ons als voedingsproducent vanzelfsprekend. Wij verpakken onze producten in vacuumzakjes zodat we er 100 % zeker van zijn dat de verpakking dicht is en geen microlekkages heeft.

Waarom is het zo belangrijk om te ontbijten voor men het veld in gaat? Als u geluk hebt en een paar uurtjes hebt geslapen, is het heel belangrijk dat u een gepaste hoeveelheid voeding inneemt zodat u behaaglijk verzadigd bent en de energie hebt om het meerdere uren te kunnen uithouden en die ervoor zorgt dat het lichaam onder lichamelijke inspanning maximaal kan presteren Met de juiste hoeveelheid vezels van grove graanproducten krijgt men een stabiele bloedsuikerspiegel die ervoor zorgt dat men niet slap of ongeconcentreerd wordt, of trek krijgt in zoetigheden en etenswaren die minder gezond zijn. Al onze ontbijtgerechten zijn verpakt met 40 zakjes met dezelfde inhoud per doos.

Voor goede en gezonde maaltijden dient men meerdere voedingswaren en voedingsstoffen te combineren. Dit zorgt voor een juiste inname van koolhydraten, eiwitten en vet. Al deze stoffen zijn belangrijk om maximaal te kunnen presteren bij lichamelijke inspanning. Een warme maaltijd doet goed een koude winterdag in het veld. REAL Field Meal is zodanig samengesteld dat altijd de benodigde voedingsstoffen worden ingenomen. Al onze lunch- en hoofdgerechten zijn verpakt met 40 zakjes met dezelfde inhoud per doos.

REAL Field Meal 800 kcal is een extra grote maaltijd die speciaal is ontwikkeld voor de Noorse defensie. Deze is zodanig samengesteld dat ook bij uitermate veeleisende lichamelijke inspanning de benodigde energie wordt ingenomen. We willen een gevarieerd assortiment gerechten aanbieden die verkrijgbaar zijn in grote porties, maar de eis wat betreft hoge «energiedichtheid» zorgt ervoor dat enkele gerechten buiten de boot vallen. Veel energie per zo klein mogelijk volume is dus doorslaggevend. Al onze grote maaltijden zijn verpakt met 30 zakjes met dezelfde inhoud per doos.

Special Gear

Houdbare maaltijden uit Noorwegen

Adres Special-Gear Apolloweg 2 C 8239 DA
Contact +31 320 25 88 70 [email protected] Werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur
Click here to activate
Bekijk route