Ontdek ons uitgebreide assortiment aan beschermende kleding op Special-gear.nl! Wij bieden een breed scala aan hoogwaardige merken, waaronder Engarde, Pentagon, SG, zodat je altijd de juiste kleding voor jouw klus kunt vinden.

Kogelvrije vesten

Ontdek onze uitgebreide selectie kogelvrije vesten (eigenlijk kogelwerende vesten) die zijn ontworpen om optimale bescherming te bieden in verschillende werkomgevingen. Voor discrete bescherming, tactische vesten met geavanceerde functionaliteiten, onze collectie biedt diverse opties voor beveiligingsprofessionals en wetshandhavers. Elk vest is zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, comfort en beschermingsniveau volgens de hoogste standaarden.

Tactische vesten

Onze collectie tactische vesten is ontworpen voor professionals die operationele ondersteuning en functionaliteit vereisen. Deze vesten bieden niet alleen bescherming tegen munitie en steekvoorwerpen, maar ook specifieke kenmerken zoals modulariteit, MOLLE-systemen en opslagopties voor tactische uitrusting. Deze vesten zijn geschikt voor diverse tactische toepassingen en zijn gebouwd om te voldoen aan de eisen van moderne operationele omgevingen.

Wapen toebehoren

Ontdek een breed scala aan wapens en toebehoren die geschikt zijn voor professioneel gebruik. Onze collectie biedt hoogwaardige producten van gerenommeerde merken. Elke aanvulling is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de behoeften van wetshandhavers, beveiligingspersoneel en professionals in de veiligheidssector.

Ballistische helmen

Onze verzameling ballistische helmen biedt hoogwaardige hoofdbescherming voor professionals in risicovolle omgevingen. Gemaakt van duurzame materialen, bieden deze helmen bescherming tegen schokken, scherven en penetratie. Ze zijn ontworpen om comfortabel te dragen en voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Ontdek onze selectie ballistische helmen die een essentieel onderdeel vormen van persoonlijke beschermingsuitrusting voor verschillende beroepen.