Kogelvrije vesten

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1

Kogelvrij vest

Diverse soorten kogelvrije vesten

Bij Special Gear bieden we een uitgebreide selectie van kogelvrije vesten (eigenlijk kogelwerende vesten)  aan, variërend van Engarde tot SG vesten die discreet onder kleding gedragen kunnen worden tot tactische vesten voor specifieke operationele doeleinden. De beschermingsniveaus, zoals aangegeven door de NIJ-certificering, variëren om te voldoen aan verschillende veiligheidseisen. Ontdek voorbeelden van gebruiksscenario's voor elk type vest, afgestemd op diverse professionele behoeften.

Welk kogelvrij vest past bij mij? 

Bij het kiezen van een kogelvrij vest is het cruciaal om het juiste beschermingsniveau te selecteren op basis van je werkgebied en dreigingsniveau. We adviseren niet alleen op het gebied van bescherming, maar ook voor comfort, pasvorm en mobiliteit tijdens langdurig gebruik. Ontdek gedetailleerde informatie over specifieke functies zoals steekwerendheid, draagcomfort en aanpasbaarheid om een weloverwogen keuze te maken.

Merken en modellen kogelvrije vesten

Wij presenteren een scala aan topmerken zoals Engarde. Elke beschrijving van individuele modellen biedt inzicht in materiaal, gewicht, afmetingen en andere relevante details. Vergelijk verschillende vesten en de specifieke eigenschappen zodat je het vest kunt kiezen dat het beste bij je behoeften past.

Aanvullende accessoires

Naast kogelvrije vesten bieden we een scala aan aanvullende accessoires zoals wapentoebehoren, ballistische helmen en tactische vesten om je uitrusting compleet te maken. Ontdek ook onze diensten, onderhoudsadvies en mogelijkheden om ervoor te zorgen dat je optimaal beschermd bent.