Verzenden & retourneren

Verzenden:

Onze pakketten worden verstuurd met de bekende pakketdiensten, waaronder PostNL, UPS, DHL en DPD. Indien op voorraad, zal de bestelling op dezelfde dag (indien het een werkdag betreft) nog worden verstuurd en in principe op de volgende werkdag, uiterlijk 2 werkdagen later, worden bezorgd.

Verzendkosten zijn vanaf €6,50 incl. btw en gratis bij een bestelling vanaf €100,- incl. btw, binnen Nederland en België.


Retourneren:

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,50 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Special-Gear geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht, gaat u als volgt te werk:

In uw Account omgeving in de webshop, klikt u op de betreffende bestelling. Vervolgens ziet u een retour artikel knop, waar u een retournering kunt aanmaken.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”