Verzenden & retourneren

Verzenden:

Onze pakketten worden verstuurd met de bekende pakketdiensten, waaronder PostNL, UPS, DHL en DPD. Indien op voorraad, zal de bestelling op dezelfde dag (indien het een werkdag betreft) nog worden verstuurd en in principe op de volgende werkdag, uiterlijk 2 werkdagen later, worden bezorgd.

Verzendkosten zijn vanaf €7,25 incl. btw en gratis bij een bestelling vanaf €50,- incl. btw, binnen Nederland en België.


Retourneren:

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Special-Gear geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht, gaat u als volgt te werk:

In uw Account omgeving in de webshop, klikt u op de betreffende bestelling. Vervolgens ziet u een retour artikel knop, waar u een retournering kunt aanmaken.
 
U stuurt uw pakket inclusief de originele pakbon vervolgens naar:
Special Gear
Apolloweg 2C
8239 DA Lelystad

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product in goede orde en in originele staat bij ons retour ontvangen is.”