Duitse brood delicatesse. Het langzaam bakken tot twintig uur geeft de pompernikkel zijn zoetige smaak en diepbruine kleur. In blik met ring-treksluiting voor het gemakkelijk openen zonder blikopener. Inclusief hersluitbare plastic deksel. Net weight: 25
Pumpernickelbrood-in-blik 250g (ingeblikt brood)
Smakelijk Duits rogge-brood in een blik. Westfälischer Pumpernickel is een soort roggebrood met een licht zoetige smaak, die door de lange baktijd van wel 20 uur ontstaat. Het blik is voorzien van een deksel, welke gemakkelijk opengetrokken kan worden. Daarna kun je het blik weer afsluiten met het bijbehorend plastic dekseltje.
Katadyn garandeert dat het ingeblikte Pumpernickel-brood, ondanks de op het blik vermelde THT-datum, gemakkelijk meer dan 15 jaar houdbaar blijft, zonder aan smaak en kwaliteit in te boeten.
Volgens afspraken in de voedselindustrie worden op dergelijke producten THT-data van maximaal 2 jaar vermeld, ondanks dat de houdbaarheid van het ingeblikte brood veel langer is. Bewaren op kamer- of keldertemperatuur voor optimale houdbaarheidstermijn.
Ingrediënten: volkoren rogge, water, volkoren roggemeel, suikerbietenstroop, zout, moutextract (gerst), gist.
Voedingswaarde (per blik van 250 gram): 995 kcal / 4180 kJNetto gewicht: 250 gram
Per 100 gram:Energie: 836 KJ (199kcal)Vet: 1,4 gVerzadigde vetzuren: 0,3 gKoolhydraten: 35,6 gSuiker: 8,1Vezels: 11,5 gEiwitten: 5,2 gZout: 1,2 g
Kan sporen van sesam en soja bevatten. Geen conserveringsmiddelen.
German bread delicacy. The slow baking of up to twenty hours gives the pumpernickel its sweetish flavour and deep brown colour. Net weight: 250g.
Theme by InStijl Media